Aseet

Veitsi

knife

Veitsen löydät heti pelin alussa tallennushuoneen tavara-arkusta. Veitsi on yhtä hyödytön kuin muissakin RE-peleissä, mutta äärimmäisen pelikokemuksen etsijät voivat leikkiä sillä Nemesiksen kanssa tapattaen samalla itsensä.

Jillin pistooli

handgun

Beretta on aseesi heti alussa, easyllä löydät sen tavaralaatikosta. Hyvä perusase pitää zombit ja koirat kurissa kunhan vain tiedät mitä teet etkä ammu vahingossa itseäsi jalkaan.

Eagle

Nemesis pudottaa tämän aseen osat A ja B kun tyrmäät sen poliisiaseman pihalla ja poliisiasemalla (vain hardilla). Voit saada eaglen osat myös näin: ravintolassa valitse keittiössä piileskely. Kellotornin parvekkeella valitse johto (cord). Eagle on nopeampi, voimakkaampi ja muutenkin kivempi kuin tavallinen käsiaseesi.

Shotgun

Löydät haulikon pelin alussa Bradin nähtyäsi kellarista (easyllä tavaralaatikosta). Tällä saat kivasti tuhoa aikaan zombielaumoille ja isommille vihollisille.

Western Custom M37

custom

Nemesis pudottaa tämän shotgunin osat A ja B kun tyrmäät sen vesipostin luona ja city hallin risteyksessä (vain hardilla). Voimakkaampi haulikko.

Magnum

Magnumin löydät S.T.A.R.S.-huoneesta tai sähkövoimalasta (easyllä tavaralootasta). Pelin tehokkain "tavallinen" ase. Käytä harkiten ja vain todelliseen tarpeeseen.

Kranaatinheitin

grenade launcher

Grenade launcherin löydät S.T.A.R.S.-huoneesta tai sähkövoimalasta. Käytä tätä pahempiin vihollisiin. Kranaatinheittimeen on neljä eri ammustyyppiä: tavallinen, happo, jää ja tuli.

Mine Thrower

miinanheitin

Tämän aseen löydät kellotornin pääaulasta. Miina-ammus hakeutuu kohteeseen ja räjähtää.

Konekivääri

Konekivääri on Carloksen ase ja se on Jillillä heti alussa easyllä pelatessa. Voit myös ostaa sen Mercenaries-minipelistä hintaan 2000. Voit käyttää sitä manuaalisesti tai automaattisesti. Älä tuhlaa kaikkia ammuksia hetkessä.

Gatling Gun

Tämän aseen voit ostaa Mercenaries-minipelistä hintaan 3000. Ase on voimakas mutta hidas ottaa käyttöön.

Raketinheitin

rocket launcher

Pelin tehokkain ase räjäyttää pahimmatkin viholliset kappaleiksi. Mercenaries-minipelistä voit ostaa sen hintaan 4000.

2 kommenttia: