Henkilöt

Jill Valentine

Jill on Raccoon Cityn poliisilaitoksen erikoisjoukko S.T.A.R.S.:in jäsen. Hän on erikoistunut purkamaanräjähtäviä ansoja. Jill on yksi kartanon räjähdyksestä selvinneistä, ja hänellä on takanaan koulutus USA:n Delta Forcessa. Jill on luonteeltaan elämänmyönteinen ja itsenäinen, ja hänellä on vahva oikeudentaju. Vaikka Jillillä on terve tunnepuoli, hän on lahjakas nainen jolla on luja tahto ja erinomainen arvostelukyky.

Carlos Oliveira


Carlos on kotoisin Etelä-Amerikasta. Hänen tarkkaa kansalaisuuttaan ei tiedetä, mutta hänessä on intialaista verta. Carlos on Umbrellan palkkasoturi, joka on vastuussa raskaista tuliaseista ja turvallisuudesta. Hän vastaa myös aseiden kunnossapidosta. Ensisilmäyksellä hän voi vaikuttaa kokemattomalta ja epäkypsältä. Carlos on lämminsydäminen mies, jolla on vahva käsitys oikeasta ja väärästä.

Mikhail Victor

Mikhail on yhden U.B.C.S.-tiimin johtaja. Hänellä on armeijatausta ja takanaan lukemattomia onnistuneita tehtäviä. Mutta Raccoon Cityn komennuksen aikana hän loukkaantuu...

Nicholai Ginovaef

Nicholai on U.B.C.S.:n (Umbrella Biohazard Countermeasure Service) johtaja. Hän on kylmä ja erittäin salamyhkäinen. Välillä tuntuu että Nicholai välittää vain itsestään.

Brad Vickers


Brad on S.T.A.R.S.:in Alpha Teamin helikopteripilotti. Hän on yhä sama pelkuri kuin aikaisemminkin. Hän juoksee karkuun aina kun kohtaa vaaran. Pelin alussa Brad varoittaa Jilliä oliosta, joka on S.T.A.R.S.:in jäsenten perässä.

Dario Rosso

Dario on läski mies pelin alusta, joka on juuri menettänyt tyttärensä. Dario ei halua kokea tyttärensä kohtaloa ja yrittää piiloutua zombeilta.

10 kommenttia:

  1. Taitaa Mikhail ja Nicholai olla venäläisiä...

    VastaaPoista
  2. En oo täst kyl ihan varma mut Carlos on muistaakseni perimältään osin intiaani eikä intialainen

    VastaaPoista
  3. Mikhail kuoli kuin sankari...

    VastaaPoista
  4. Mitä Dario Rossolle kävi, kuoliko se :)

    VastaaPoista
  5. Läski mies, How cruel!

    VastaaPoista
  6. Dario kuoli koska se luuli olevas pienes kontis turvas zombeilt... Myöhemmin pelaaja saattoi nähdä saman kontin ovet avoinna ja ruumiita...

    VastaaPoista
  7. hyvä kun vanituote puolella myydään sitä nemesis patsasta niin ei näytä yhtään aidolta niinku tässä pelissä se nemesis ihan epäaito paska se vanituote.seki nemesis on ruma mikä siinä elokuvassaki. se elokuva on kyllä paska ja koko nykyajan peliki. nämä vanhat on parhaita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä... Elokuvat ovat kaukana siitä mitä nämä pelit, ja näiden pelien tekeminenkin olisi voitu lopettaa Code Veronicaan. Aina vaan tulee uusia versioita, jotka ovat ihan anaalista... Tietty uusintaversiot ovat ihan hyvä juttu, mutta mikään ei voita alkuperäisiä 1-3 osia.

      Poista