Viholliset

Huom! Tässä mainitaan vain ne viholliset joita ei ole pelissä Resident Evil 2.
Niiden kertaus olisi aivan turhaa...

Brain sucker

Tällä kivalla takertujaörkillä on kaksi päätä. Jos se tarttuu sinuun, se imee verta päästäsi ja aiheuttaa siten suurta vahinkoa. Kun näitä olioita on maisemissa, sinulla on syytä olla silmät myös selässäsi.

Drain demon


Tämä monsteri kiipeilee seinillä, joten ole tarkkana tähtäyksen kanssa.

Grave digger

Tapaat tämän kivan matosen pelin aikana kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla mato ilmestyy seinien aukoista, kun sinun täytyy käännellä vipuja. Toinen, vaikeampi taisto tapahtuu hautuumaalla. Siellä voit käyttää madon tappamiseen lyhtypylväitä.

Hunter

Pelissä on kuulemma monenlaisia huntereita ;) Itse en jaksa välittää tyyppinumeroista! Inhoan huntereita syvästi niiden vaarallisuuden ja arvaamattomuuden vuoksi. Sekin kertoo paljon, että olen päässyt alkuperäisessä RE1:ssä juuri siihen kohtaan, milloin ensimmäinen hunter ilmestyy. Siihen loppui tämän tytsyn matkanteko... Eivätkä hunterit ole tuosta ensimmäisestä pelistä paljoa muuttuneet. Vieläkin ne voivat tappaa sinut yhdellä ainoalla hyökkäyksellä, jos oikein huonosti käy.

Gamma hunter

Gamma hunter on ulkomuodoltaan sammakkomainen ja ehkä astetta muita huntereita vaarallisempi vastus.

Madot

Madot ovat kuin korpit tai muut pikku vihulaiset. Älä vaivaudu koskaan ampumaan niitä, senkus juokset karkuun. Joskus pari saattaa ehtiä ahteriisi kiinni, mutta vahingot eivät ole vakavia.

Nemesis!!

Nemsku - tappokone vai harmiton hameveikko? Nemesis on iilimatona perseessäsi koko pelin ajan. Arkkivihollisellasi on pelin aikana kolme eri muotoa. Ensimmäisenä kohtaat Nemskun jolla on tappovälineenään raketinheitin. Toisella versiolla on kivat lonkerot. Kolmas versio on iso, hidas möykky joka sylkee päällesi myrkkyä. Nemsku on pakko tappaa vain kolme kertaa: Kellotornin pihalla, roska-alueella ja lopussa Rail cannonilla. Kaikissa muissa tilanteissa sinun on parasta juosta Nemskua karkuun, varsinkin jos pelaat peliä ensimmäisiä kertoja. Mutta sinun on parasta juosta lujaa, sillä Nemsku on pelottavan nopea. Myöhemmin kun olet saanut raketinheittimen Mercenaries-pelistä, Nemskua on kiva kyykyttää jokaisen tilaisuuden tullen ;) Nemsku ei kuole koskaan, mutta jos tyrmäät sen, saat palkinnoksi jonkin esineen.

Bonus-kuva

Tanssimme yhdessä näin... Ainakin tällä tyypillä on tarpeeksi monta uloketta joilla takertua kiinni ;) Ja kuolettava suudelma...

13 kommenttia:

  1. eipä kauhean montaa uutta vihollista pelissä ole...

    VastaaPoista
  2. Tuosta Brain suckerin tiedoista puuttuu sen kyky syöstä myrkkyä. Ne ainakin minuun käyttivät myrkkyä siellä rakennusmaalla.

    VastaaPoista
  3. Nemesis kyllä edelleen pahin RE-pomo. Tai kyllä ikimuistoisin vähintään. Vieläkin muistelen vellit housussa kun ekan kerran kuulin SSSTTTAAARRRSSS!!!!

    VastaaPoista
  4. Nemsku on helppo taistelu tai tehtävä. Ja pelaain läpiin peliä Resident Evil.

    VastaaPoista
  5. Nemsku on kyll edelleen se pahis ;D

    VastaaPoista
  6. Ei toi Nemsku ees oo paha oon vetän sen 8 kertaa HARD modella...

    VastaaPoista
  7. Suoraan sanottuna nemsku on vaa 200 kilonen paskasäkki :)

    VastaaPoista
  8. KYLLÄ SE NEMSKU CHETEILLÄKI KUOLEE :)

    VastaaPoista
  9. onko tuo brain sucker ainoastaan hardilla ku en oo nähny sitä koskaan

    VastaaPoista
  10. Oon onnistunu kerran puukottaa nemesiksen ilman menettämättä elämää: kun se tulee vastaan lehtitoimiston käytävällä menet takaisin huoneeseen mistä tulit sitte meet sinne etuseinän nurkkaa sit ku se tulee lähelle se ei voi tehä mitää paitsi jos liikut tai sil on sinko

    VastaaPoista
  11. Eiks nemskulla ollut jossain kohtaa minigun?

    VastaaPoista
  12. Onks ressa3 samanlainen kuin2 vai samanlainen kuin4?

    VastaaPoista